Alsó tagozatos gyerekeknél:

A mozgáskoordináció, a tartásjavítás, a helyes légzés megtanulása, a koncentráció és a relaxáció képessége játékos élvezetes formába fejleszthető.

Célja: Verseket, meséket eljátszva jógázunk, mely oldja az ízületi blokkokat, az izmok feszességét lazítja, nyújtja ezzel segíti a növekedést. A gerinc csavaró gyakorlatokkal, nem csak a helyes tartás, de az izmok  erősödését is fejlesztjük. A meditációval elérhetjük, hogy kiegyensúlyozottabb, türelmesebbek lesznek a gyerekek. A légző gyakorlat segít feldolgozni a napi stresszt, valamint támogatja a szervezet öngyógyító és méregtelenítő folyamatait.

Legfontosabb cél, hogy a örömét lelje a játékos jogában, így boldogabb gyermek legyen és saját belső igénye is kialakul a mozgásra.


Felső tagozatosoknál:

Az ismert joga gyakorlatok jótékony hatásainak a tudatosítása. Elmaradnak a mesék játékok, helyette a testtudat fejlesztése a cél.

Fontos, hogy tudja, hogy melyik gyakorlattal milyen hatást tud elérni. Ha fáj a háta, a feje vagy ha ideges. A gyakorlatok közé bekerül a hormonrendszert támogató gyakorlatok valamint az intenzívebb izom munkát igénylő gyakorlatok is. Újabb légzőgyakolatokkal, fejlesztjük a tüdőkapacitást.

Célja: A mindenapok minden területén észre vegye a pozitív változásokat, amelyek egy boldogabb és sikeresebb élet felé vezetnek.