Barion Pixel

Rólunk

Király Ildikó 

Intenzíven Festeni tanulni 2010- ben kezdtem, előtte a jobb agyféltekés technikával rajzoltam hobbiból, ezt ötvöztem a festészettel, most ugyan ezzel a technikával tanítok festeni. 
Az élmény festés célja az önbizalom növelés, pozitív megerősítés, lelki kikapcsolódás.

Fontosnak látom, hogy a gyerekek felnőttek egyaránt nyitott szemmel járjanak, vegyék észre a körülött lévő csodálatos világot, annak váltózásait, lássák meg a természeti és ember alkotta szépségeket, becsüljék meg az értékeket, és mindezt próbálják meg alkotásaikban kifejezni.

A joga jótékony hatásait 2002-ben tapasztaltam meg.
2004ota tartok felnőtteknek jogát több féle stílusban: kismama joga, szenior joga, dinamikus joga, HATHA joga. Vendégkörömben és családomban is megtapasztaltam, hogy  kevésbé sérülékenyek az ízületek, elkerülhetők a balesetek, és segít a koncentrációban is.

2016 óta tanítok gyermek gerinc jogát, óvodában, iskolában a gyerekek kérésére kezdtem el kidolgozni azt a technikát, hogy játékos formában tudjam velük meg szeretetni a festést és adni egy különleges látásmódot. A szülök is megirigyelték gyermekük csodás festményeit, így felnőtteknek is elkezdtem szervezni lazulós festős délutánokat.  

Úgy érzem, hogy a JOGA és a FESTÉS csodálatosan kiegészíti egymást, ahhoz, hogy boldog és ki egyensúlyozott ember legyek.

Nyári szünetben sport táborokba hívnak meg vendég oktatónak: úszótábor, triatlonos tábor, teniszes, lovagló táborok, sportolók légzésében, nyújtásában, lazításával segítek. Saját táborokat is szervezet. pl.: kirándulós tábor, biciklitúrázós,  joga tábor, élményfestős tábor, 3D rajz tábor, bűvész tábor és Harry Potter tábor.

Nem csoda hogy felnőttek is nagyon szívesen járnak erre a Mentálhigiéniásnak minősülő programra.

Célom: hogy legyél boldog és érezd jól magad, és ebben se a fizikai se a lelki feszültségek, ne akadályozzanak.